I.K. Hofmann Personal kft
Barna utca 23. 1. em
4025 Debrecen
Képviselve: Heinz Ostermann, ügyvezető

 

Kapcsolat:
Telefon: +36 30 367 6829
E-mail: info@hofmann-personal.hu
Internet: www.hofmann-personal.hu

 

Cégjegyzék:

A cégjegyzékbe bejegyezve
Cégbíróság: Metropolitan Court Budapest as Court of Registration
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-409498/5

 

Forgalmi adó azonosítószám a Forgalmi adóról szóló Törvény 27a. § szerint:
DE133519973

 

Jogviták rendezése:
Az Európai Bizottság rendelkezésre bocsát egy online-felületet a vitarendezési esetekre (OS): ec.europa.eu/consumers/odr.
E-mail címünket az impresszumban feljebb találja.

Mi nem vagyunk hajlandók, illetve nem vagyunk kötelesek fogyasztói vitarendezési szerv általi vitarendezési eljárásban részt venni.

 

Illetékes felügyeleti szerv
Bundesagentur für Arbeit Regionaldirektion Bayern, Thomas-Mann-Str. 50, 90471 Nürnberg.

 

A tartalmakért vállalt felelősség
A Telemédia Törvény (TMG) 7. § (1) bek. értelmében, szolgáltatóként felelősséget vállalunk az általános jogszabályok értelmében a weboldalakon megjelenített saját tartalmakért. A Telemédia Törvény (TMG) 8-10. §§ értelmében viszont nem vagyunk kötelesek a harmadik féltől származó vagy közvetett információkat felügyelni, vagy a jogellenes magatartásra utaló körülményeket vizsgálni.

Ez nem érinti az információhasználat eltávolítására vagy blokkolására vonatkozó általános jogszabályok szerinti kötelezettségeket. Ezzel kapcsolatban felelősséget attól a pillanattól vállalhatunk, ha a konkrét jogsértés tudomásunkra jut. A tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk, ha ilyen jogsértés tudomásunkra jut.

 

Linkekért vállalt felelősség
Az ajánlatunk linkeket tartalmaz harmadik fél olyan külső weboldalaira, amelyek tartalmára semmiféle befolyással nem bírunk. Ezért ezekért a harmadik fél által rendelkezésre bocsátott tartalmakért semmiféle felelősséget nem vállalhatunk. A linkelt oldalak tartalmáért minden esetben az adott szolgáltató vagy az adott oldal üzemeltetője felel. A linkelt oldalakat a linkelés időpontjában a lehetséges jogsértések szempontjából megvizsgáltuk. A linkelés időpontjában nem találtunk jogsértő tartalmakat.

Konkrét támpontok nélkül a linkelt oldalak tartalmának folyamatos ellenőrzése nem várható el. Az ilyen linkeket haladéktalanul eltávolítjuk, ha a jogsértés tudomásunkra jut.

 

Szerzői jog
A weboldalon megjelenő, az oldal üzemeltetője által készített tartalmak és művek a német szerzői jog védelme alatt állnak. Ezek sokszorosítása, átdolgozása, terjesztése és bármilyen, a szerzői jog kereteit túllépő értékesítése csak az adott szerző, ill. készítő írásos hozzájárulásával lehetséges. Az oldalak letöltése és másolása kereskedelmi célra nem, csak magáncélra megengedett.

Amennyiben az ezen az oldalon található tartalmakat nem az üzemeltető készítette, tekintettel kell lenni a harmadik fél szerzői jogaira. A harmadik fél által készített tartalmakat ilyen formában meg kell jelölni. Kérjük, hogy tájékoztasson minket, ha a szerzői jogok megsértését tapasztalja. Az ilyen tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk, ha a jogsértés tudomásunkra jut.

Hofmann Personal, Hofmann Projektmanagement és JOB mobil az I. K. Hofmann GmbH, Nürnberg bejegyzett márkái.

 

Képek forrásai