Misszió

Egy vízió több, mint 35 éve

Csak az tudja a céljait elérni, akinek egyértelmű víziója van.

Amikor Ingrid Hofmann több, mint 35 évvel ezelőtt elindította a Hofmann Personal céget, elsődleges célja az volt, hogy minden jelentkező számára megfelelő munkát találjon. A Hofmann Personal a szolgáltatásai magas színvonalának és szigorú ügyfélközpontúságának köszönhetően azóta számos visszatérő ügyfelet szerzett magának. Azóta Németországon kívül is - Ausztriában, Svájcban, Olaszországban, Csehországban, Szlovákiában, az USA-ban és most már Magyarországon is.


Alapító és üzletvezető

Mindez Ingrid Hofmann

A víziótól a cselekvésig.
Ingrid Hofmann 1985-ben alapította a Hofmann Personal céget azzal a céllal, hogy munkát biztosítson embereknek. Ma a szilárd vállalatirányításnak és a kiváló munkahelyi kultúrának köszönhetően a vállalat Németország és Ausztria egyik legnagyobb személyzeti szolgáltatója.Ingrid Hofmann a munkahelyén kívül is elkötelezett a munka világa iránt. Többek között aktív tagja a Személyzeti Szolgáltatók Szövetségi Munkaadói Szövetségének (BAP) és a Német Munkaadói Szövetségek Szövetségi Egyesületének (BDA). 2010 óta tagja a Szövetségi Munkaügyi Ügynökség igazgatótanácsának, amelyet az akkori szövetségi munkaügyi miniszter,

Ursula v. d. Leyen nevezett ki. 2001-ben megkapta a Vogue Business Award díját, a következő évben pedig "Az év vállalkozója 2002" címet. Kiemelkedő esemény volt, amikor 2006-ban a bajor gazdaságért tett különleges szolgálatokért járó állami kitüntetésben részesült. 2007-ben Horst Köhler akkori szövetségi elnök a Német Szövetségi Köztársaság Érdemrendjével tüntette ki. A Financial Times szerint ő a három legjobb németországi női vállalkozó egyike. Tagja a Deutsche Bank (Bajorország) és a Bayerische Landesbank tanácsadó testületének. Emellett tiszteletbeli kereskedelmi bíró és tiszteletbeli dán konzul. 2022-ben a városért tett szolgálataiért megkapta Nürnberg városának polgári emlékérmét.

De a címek és díjak mellett Ingrid Hofmann mindig is a közjót szolgáló nő maradt. Az I. K. Hofmann Alapítvánnyal számos módon támogatja a jótékonysági szervezeteket.

 

Lépj kapcsolatba velünk

Irodánk Debrecen

  Tegyél fel mindent egy lapra

  A Hofmann Personalnál nem a keresésről, hanem a megtalálásról van szó. És ez a hozzád legközelebbi fiókunkra is igaz. Látogass el hozzánk a helyszínre, ismerj meg minket és a lehetőségeidet.

  Lépj kapcsolatba velünk

  Irodánk Győr

   Tegyél fel mindent egy lapra

   A Hofmann Personalnál nem a keresésről, hanem a megtalálásról van szó. És ez a hozzád legközelebbi fiókunkra is igaz. Látogass el hozzánk a helyszínre, ismerj meg minket és a lehetőségeidet.

   Lépj velünk kapcsolatba

   PHONE: +36 52 404 549