Állásajánlatok

Téged keresünk alkalmazottként Magyarországon

Sokféle munkalehetőséget kínálunk, mindenféle képesítéshez.

Egyelőre kiépítés alatt áll a vállalatunk, így jelenleg nem tudunk még áttekintést nyújtani az aktuális állásajánlatokról. Arra kérünk, hogy e-mailben küldd el nekünk előzetes jelentkezésedet. Amint megkaptuk a jelentkezésedet, nyilvántartásba veszünk, mint érdeklődőt, és elkezdjük keresni a számodra megfelelő állást. Mivel napról napra egyre növekszünk, biztosan megtalálod azt a munkahelyet, amelyet épp a számodra hoztak létre. Csak próbáld ki mindenféle kötelezettség nélkül.


Képesítés

Ki jelentkezhet?

Nem számít, milyen szakmai ismereteket hozol magaddal. Megtaláljuk a munkahelyet számodra. Professzionális szakember vagy már, megalapozott képesítéssel és sok tapasztalattal? Vagy talán nincsenek széleskörű szakmai ismereteid, de van motivációd és érdeklődésed? Talán egy teljesen más szakmai területet szeretnél kipróbálni? Bármit is hozol magaddal, és bárhová is szeretnél eljutni a szakmai utadon, közvetítésünkkel pontosan megtalálod azt a munkaterületet, amely megfelel az igényeidnek és képességeidnek. Együtt fejlesztjük a karrieredet, teljesen egyedileg, személyre szabva. Keress meg minket!

Kapcsolatfelvétel azonnal

Pályázat

Küldd el nekünk most pályázati anyagaidat!

Tapasztalt szakértő vagy kezdő munkavállaló.
Akadémikus vagy, szakmunkás vagy, netán segédmunkás állást keresel? Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezel, vagy teljesen kezdő vagy? Talán egy bizonyos szakmai területről érkeztél, és szeretnél egy másik területre váltani? Küldd el pályázati dokumentumaidat e-mailben most, és mi azonnal elkezdjük keresni a neked megfelelő állást.

Szakmai ágazatok

Mindenféle szakmában otthon vagyunk

Te döntöd el, hogy melyik ágazatban szeretnél dolgozni.
Fő szakmai területeink a műszaki és kereskedelmi szektorban vannak. Különösen az autóiparban szereztünk kiváló nemzetközi hírnevet magunknak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak erre az ágazatra korlátozódik a tevékenységünk. Nemzetközi szinten minden ágazatban otthon vagyunk. Ez pedig azt jelenti, hogy mindenféle szakmai területről várhatsz állásajánlatokat.

Ajánlat

Állások bel- és külföldön

Dolgozhatsz nyugodtan Németországban vagy Ausztriában is. Szeretnél német nyelvterületen dolgozni? Nagyszerű, mert mi nem csak Magyarországon kínálunk karrierlehetőséget. Képességeidet Németországban vagy Ausztriában is kamatoztathatod. Ha el tudod képzelni, hogy szó szerint új országba települj szakmai okokból, küldd el nekünk jelentkezésedet a kívánt nemzetközi munkára még ma. Javaslat: Nézd meg német vagy osztrák oldalunkat. Ott számos állásajánlatot találsz. Ha valamelyik elnyerte tetszésedet, értesíts minket.